Tarlós leplezte le a fideszes újságíró hazugságát - FFF 21. rész

Tarlós leplezte le a fideszes újságíró hazugságát - FFF 21. rész

Gajdics Ottó megpróbált egy nagyot hazudni Budapest ellenzéki városvezetéséről, de Tarlós István szavai leleplezték. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, hogyan történt mindez.

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője hívta fel a figyelmet, hogy a Karácsony Gergely és Budapest ellenzéki városvezetése ellen folytatott lejáratókampányban csúnya hibát vétett az egykori Magyar Nemzet című újság nevét bitorló, fideszes kormányszócső újságírója, Gajdics Ottó.

Egyik legbicskanyitogatóbb mondatában a propagandista megpróbálja Budapest gazdasági nehézségeit a várost alig több, mint fél éve vezető ellenzék nyakába varrni.

Közben hallgathatjuk a nyivákolást a kivéreztetésről meg az önkormányzatiság felszámolásáról, mert az elvtársak idejekorán eltapsolták a tavaly októberben megörökölt milliárdokat.
A hazugságot Tarlós István a Demokratában egy nappal később megjelent cikke buktatta le.
251 milliárd forint adósságot (közte 70 milliárd működésit) hagytak ránk 2010-ben, amit csak 2015-re (!) sikerült, a kormány segítségét is igénybe véve, rendezni. Tény, hogy 2019-ben mi jóval kevesebb mint feleekkorát hagytunk magunk után.
Tarlós szándéka nyilvánvalóan az volt, hogy a mostani városvezetést ekézze, de sajnos hibát követett el, amikor túl sok igazságot használt föl a pocskondiázáshoz. Vigyázni kell az igazsággal ha az ember hazudik, mert lehet, hogy egy cinkostársa hazugságát buktatja le vele. Mint ahogy ebben az esetben is történt. Egyértelmű, hogy Gajdics Ottó hazudott, amikor Karácsony Gergelyéket vádolta. Mit lehetett volna eltapsolni, ha csak adósságot hagyott hátra a Fidesz?

A sok politikai csúsztatás és az említett hazugság ellenére Gajdics cikkének utolsó mondatával egyet tudunk érteni.

"Szegény Budapest, szegény Magyarország! Tényleg többet érdemelnénk."

Értse ezt minden józanul gondolkodó magyar ember úgy, ahogy azt jelen körülmények között érteni lehet. Legkésőbb 2022-ben pedig meg is mutathatjuk, hogy többet érdemlünk náluk!

FideszFéknyúzFigyelő legutóbbi részében is egy Karácsony Gergelyt támadó undorító, fideszes hazugságot lepleztünk le. Az a nevetséges, hogy azóta is kötik az ebet a karóhoz és hazudnak tovább Lánchíd-ügyben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.