Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

Nemrég bukkantunk a Minden Szó néven futó "gyöngyszemre", amely egészen elképesztően mocskos, és undorító stílusban ír ellenzéki politikusokról. Viszont a mennyekig dicsőíti Orbánékat. A hangnemet még a Pesti Srácok vagy a Vadhajtások is megirigyelné, Bayer Zsolt pedig ártatlan báránynak tűnik ehhez képest. Azt írják magukról, hogy "politikailag inkorrekt blog", pedig szimplán alpári Fidesz-csicskák.

Millió álhírt választhattunk volna ki az oldalról, most egyet emelnénk ki. Egy nyílt levelet, melyet a "lap" munkatársai Szabó Tímeához írtak.

Már a megszólítás sokat sejtetően bunkó: "Szabó!" így kezdődik a rágalomhalmaz.

Aztán bele is vágnak a lecsóba, és rögtön bedobják a Soros témát. Azt kérdezi az "újságíró", aki természetesen névtelen, hogy Szabó Tímea hol rejtegeti azokat a pénzeket, amiket külföldről, vagy a hazai NGO-któl kap? Ezt nem is kell cáfolnunk, hiszen minden Szabó Tímea fizetése, és vagyonnyilatkozata is nyilvános adat. Az bárki számára elérhető a Parlament oldalán.

Szabó Tímea afganisztáni beszervezése akkora marhaságnak tűnik, amit szintén nem volna ildomos boncolgatni, hiszen teljesen értelmetlen vád már önmagában is.

A pofátlan személyeskedés addig megy, hogy Szabó Tímea magasságát is szóba hozzák.
Ez nem vicc. Az író szerint Szabó Tímea azért beszél hangosan a Parlamentben, mert frusztrálja őt alacsony termete. Ha olyanok lennénk, mint ők, szóba hozhatnánk ezzel kapcsolatban gazdájuk, Orbán magasságát. De nem vagyunk olyanok. És Orbánnal amúgy sem ez a baj, hanem az, hogy még mindig nincs börtönben. Szabó Tímea pedig nem csoda, hogy hangosan beszél, amikor olyan bunkókkal kell vitatkoznia, mint Kövér László házmester.
A lap(szerűség) a statisztikai adatokkal sem törődve azt kérdezi Szabó Tímeától, hogy miért torzít azoknak a számán, akik elvesztették a munkájukat, hiszen az "mindössze" 130 ezer fő.
A május végi hivatalos statisztikai adatok nem pont erre az eredményre jutottak. Ráadásul a statisztikában csak az 5 főnél több alkalmazottat foglalkoztatók kerülnek, és természetesen a feketén dolgozók sincsenek benne. A valóságban akár 300-400 ezer is lehet azoknak a száma, akik elvesztették munkájukat, a kormány tétlenkedése miatt. 

Azt nem tudjuk vagy inkább nem akarjuk értelmezni, hogy vajon mit jelent a nyílt levél utolsó sora: "Itt van végre az ideje, hogy fogd vissza magad, ellenkező esetben, mi fogjuk megtenni. Ez nem fenyegetés, ígéret!"

Egy fenyegetés még fenyegetés marad attól, mert leírják róla, hogy nem az. A tüntetők és a véleményüket bátran kifejtő emberek vegzálása helyett a rendőrség inkább utánamehetne, hogy mit értettek ez alatt a Minden Szó szélsőséges szerzői.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.