Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

A világot elárasztották az új koronavírussal kapcsolatos híradások. Folyamatosan repkednek a fejünk felett az információk. Nem csoda, ha már nem tudjuk követni mindet. Összeszedtük a vírussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat egyetlen cikkbe.

További cikkeink

2021.03.05

Dobrev Klára elkapta a koronavírust

A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője lázas és fáj a feje.

2021.03.01

Dobogós lett Kaposvár: Hivatalosan 3273 fertőzöttet regisztráltak tavaly március óta

Városunk állítólag kiemelkedően jól kezelte a járványt, mégis a megyeszékhelyek között lakosságarányosan a 3. legrosszabb adatot hoztuk. Ráadásul a tényleges átfertőzöttség a hivatalos számok sokszorosa lehet.

2021.02.26

Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség

A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

2021.02.26

Folytatódik az idősek oltása a miskolci megyei központi kórházban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton folytatódik az idős emberek oltása. 

2021.02.24

Ez nagyon durva: óriási káosz az állami oltóponton Szombathelyen

Botrányos fejetlenség: több tucat idős embert zsúfoltak össze a bejáratok közelében.

2021.02.23

Jakál Adrienn ismét a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévőkön segített

Orbán és kaviárkormánya magasról tesz a járvány miatt kilátástalan helyzetbe került emberekre, sőt még beléjük is rúg párat. Ezzel szemben a köztársaságpárti politikusok ott segítenek, ahol tudnak.

2021.02.15

A hatalmat kéri, a felelősséget hárítja Orbán

Kézzel-lábbal kapaszkodik a lehető legnagyobb hatalomba, de a felelősséget már nem vállalná tetteiért Orbán Viktor. Ez derült ki a felcsúti miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásából.

2021.02.12

Elítéltek egy vírusellenesnek mondott készítményt forgalmazó férfit Csongrádon

Kettő év, három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott kedden első fokon a Csongrádi Járásbíróság egy helybeli férfit, aki engedély nélkül, gyógyszerként forgalmazott egy vírusellenesnek is mondott készítményt.

2021.02.09

A vírus, a kieső bevételek és a kormányzati elvonások nehéz helyzetbe sodorták Miskolcot

A ránk maradt hiány, a kieső bevételek, a központi elvonások, a koronavírus miatti védekezési feladatok nehéz helyzetbe sodorták a várost - írta bejegyzésében Veres Pál polgármester. 

2021.02.05

Elengedte a teraszdíjat a demokrata városvezetés Miskolcon

Elengedjük a városban működő szórakozó- és vendéglátóhelyek által üzemeltetett teraszok után fizetendő közterülethasználati díjat - írta a polgármester Facebookon. 

1 2 3
x