Egy szombathelyi iskolába is állít őröket a pofátlan Fidesz

Egy szombathelyi iskolába is állít őröket a pofátlan Fidesz

A Fidesz legújabb húzása: gyomorforgató, elkeserítő és mérhetetlenül felháborító.

Az Orbán-kormány szereti a dolgokat erőszakkal megoldani, ez senkinek nem újdonság.

Az viszont, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek egyébként is nehéz életét, még egy jókora adag fenyegetettséggel és megfélemlítéssel lehetetleníti el, egy ország számára volt meglepő. Felháborító és gyomorforgató.

Pedagógusok rengetege és szakmai szervezetek sokasága harcolt az iskolaőrség bevezetése ellen. Mind hiába. A hazai vámpírkormány minden és mindenki felett áll.

Így hát senkivel és semmivel nem törődve az Országgyűlés július 3-án elfogadta az iskolaőrség bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot.

Az iskolaőrök szeptembertől rendészeti szervként, majdnem pedagógusi fizetésért vágnak rendet a nem megfelelően viselkedő diákok között. 

Apropó, a munka kifogástalan működéséért és a tanulók rettegésben tartásáért gumibotból, bilincsből és gázspray-ből sem lesz hiány.

Az, amit az Orbán-kormány művel emberileg és szakmailag is elfogadhatatlan. A gyermekek ki lesznek szolgáltatva és meg lesznek félemlítve, az ő érdeküket és életüket szem előtt tartva, ezt soha nem lenne szabad meglépni. 

De, mit foglalkozik ezzel az undorító Fidesz? Nekik az a fontos, hogy megosszák a társadalmat, gyűlöletet gerjesszenek, kiélezzék a belső ellentéteket és elmélyítsék a szegregációt.

Sajnos, Szombathelyen van egy intézmény, amely nem úszta meg. A  Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában is lesz iskolaőrség. 

Milyen élet vár azokra a diákokra, akik rettegésben töltik el mindennapjaikat? Milyen hatással lesz a tanulmányaikra, a fejlődésükre? Egyáltalán bele gondolt valaki, hogy ők lennének a jövő generációja?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Koronavírus: már 344 aktív koronavírus-fertőzött van Vas megyében

Másfajta védekezési stratégiát vetnek be, ugyanis az országos tisztifőorvos szerint a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől.

  • 2020.09.15

Hét osztály került karanténba egy szombathelyi iskolában

A koronavírus második hulláma valóban megérkezett. Szombathelyen a Derkovits Gyula Általános Iskola egyik pedagógusának lett pozitív a koronavírus-tesztje.

  • 2020.09.08

Vas megyében is nőtt a koronavírus fertőzés az elmúlt egy hétben: friss adatok

9304 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma hazánkban.