Helyi lopások

2020.06.11

Több, mint 234 millióval jutna több Szombathelynek, ha a kormány nem propagandára költene

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Szombathely városának is. 

2020.06.04

Pofátlanul sokat keres Hende Csaba a Parlamentben való ücsörgésért

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a szombathelyi Fidesz-csicska úgy is megkeresi a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni jár, nem dolgozni.

2020.05.27

Szombathelytől 284 milliót vesz el, az osztrák önkormányzatoknak 1 milliárd eurót ad a kormány

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Szombathelytől ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

2020.05.20

Hende Csaba miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

Több, mint 200 millió forintba került Szombathelynek a letelepedési kötvény

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a szombathelyi fidesz-bábot

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.08

Mészáros Lőrinc veje újíthatja fel a képtárat

Mészáros Lőrinc veje újíthatja fel a Szombathely Képtárat - 838 millió forint EU-pénzből. Ez már a negyedik győztes tendere a fideszes oligarchának.

2019.10.01

A stadion építése körül is voltak furcsa ügyek

A megnyitót Mészáros Lőrinc vejének csapata játszotta Mészáros Lőrinc csapatával. Nem csoda, hogy 9 milliárd helyett 15-be volt.

2019.09.30

Tiborcz-haverok cserélték a lámpákat: elszúrták!

Hiába robbant ki botrány a miniszterelnök vejének egykori érdekeltségébe tartozó Elios miatt, Szombathelyen mégis a cég korábbi partnerei végezhették a közvilágítás felújítását másfélmilliárd forintból. Jöttek is bőven panaszok a sötétség miatt.

Kövess minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom